PERSONVERN

Viktig: Dette dokumentet er laget som en mal kun for informasjonsårsaker. Ved å bruke det, godkjenner du dette og forstår at Webnode ikke er ansvarlig for noen handlinger eller årsaker som er basert på innholdet i denne nettsiden. Vi anbefaler på det sterkeste at du søker rettshjelp for å tilpasse dette dokumentet til ditt firmas behov.

Nøkkelinformasjon

Denne Personvernerklæringen er innarbeidet i, og er underlagt Webnodes Vilkår for bruk. Personvernerklæringen beskriver hvordan Fjellgeitaforlag beskytter og tar i bruk informasjonen du oppgir til dette firmaet når du bruker denne nettsiden.

Hvis du blir spurt om å fylle inn informasjon når du bruker denne nettsiden, så vil den kun bli brukt slik som beskrevet i denne Personvernerklæringen.

Denne Personvernerklæringen blir oppdatert fra tid til annen. Den siste versjonen er publisert på denne siden.

Introduksjon

Vi samler inn og bruker viss informasjon om hver individuell person for å kunne levere produkter og tjenester, og for å kunne ha enkelte funksjoner på denne nettsiden. Vi samler også inn informasjon for å bedre forstå hvordan våre besøkende bruker denne nettsiden, og for å kunne vise presis og relevant informasjon til dem.

Hvilke informasjon vi samler inn

Når du registrerer, kjøper et produkt eller en tjeneste, og hver gang du besøker denne nettsiden, eller du logger på kontoen din, samler vi inn spesifikke typer informasjon. Disse er beskrevet mer detaljert i de følgende paragrafene.

Informasjon oppgitt av brukeren:

 • Personlig informasjon (som navn og e-postadresse) du oppgir når du melder deg på tjenester eller gjør forskjellige aktiviteter på nettsiden, som opplasting av bilder og bildetekster, opplasting av videoer, innlegg av meldinger i våre fora.

Informasjonskapsler (Cookies):

 • Når du besøker nettsiden vår, kan vi sende en eller flere informasjonskapsler - en liten tekstfil som inneholder en rekke med alfanumeriske tegn - til PCen din som identifiserer nettleseren din.
 • Vi bruker både øktinformasjonskapsler og faste informasjonskapsler.
 • En permanent informasjonskapsel forblir på harddisken din etter du lukker nettleseren din. Permanente informasjonskapsler kan bli brukt av nettleseren din på etterkommende besøk på nettsiden. Permanente informasjonskapsler kan fjernes ved å følge relevante hjelperartikler til nettleseren din.
 • En øktinformasjonskapsel er midlertidig og fjernes etter du lukker nettleseren din.
 • Du kan sette nettleseren din til å avslå alle informasjonskapsler, eller gi deg en advarsel når en informasjonskapsel er mottatt. Det kan være at noen av funksjonene på denne nettsiden ikke vil fungere på riktig måte om informasjonskapsler er deaktivert.

Loggfiler:

 • Loggfilens informasjon er automatisk skrevet ned av nettleseren din hver gang du åpner en nettside.
 • Når du registrerer deg på eller åpner vår nettside, så vil våre tjenere automatisk lagre viss informasjon som nettleseren din sender ut når du besøker nettsiden.
 • Disse tjenerloggene kan inneholde informasjon som nett-forespørselen din, Internet Protokoll (IP)-adressen, hvilke type nettleser du har, nettleserens språk, henvisende/avsluttende nettsider og nettadresser, plattform type, antall klikk, domenenavn, landingssider, sider vist og rekkefølgen til disse sidene, antall tid brukt på visse sider, tid og dato for ditt besøk, og en eller flere informasjonskapsler som kan identifisere nettleseren din.

Hva vi bruker denne informasjonen til

Hvis du deler din personlige informasjon med oss gjennom vår nettside, så lar du oss bruke denne informasjonen for å operere, vedlikeholde og levere tjenester og funksjonalitet til deg fra vår nettside.

Personlig informasjon eller innhold som du deler med full vilje på nett (på forum, meldingsområder og blogger, i din offentlige profil, osv.) er offentlig tilgjengelig, og kan samles inn og bli brukt av andre. Alle bilder, tekster, videoer eller annet innhold du deler på vår nettside kan bli sett av allmenheten og redistribuert på internettet og andre media kanaler.

Vi bruker ikke e-postadressen din relatert til markedsføring (uten ditt samtykke), men bruker den for administrative grunner (som å varsle deg om store endringer på nettsiden din, eller slik at vår kundestøtte til å kunne kontakte deg). Vi bruker din personlige informasjon og enkelte ikke-personlig informasjon (som anonym brukerdata, informasjonskapsler, IP-adresse, type nettleser, clickstream data, etc.) for å forbedre kvaliteten og designet til nettsiden vår og for å lage nye tjenester, kampanjer, funksjonaliteter, og tjenester ved å lagre, spore, og analysere brukervaner og trender.

Vi bruker informasjonskapsler og loggfil-informasjon for å:

 1. Huske informasjon slik at du ikke trenger å skrive det inn på nytt igjen neste gang du besøker siden vår;
 2. Tilby egendefinert, personlig tilpasset innhold og informasjon;
 3. Følge med på effektiviteten til våre markedskampanjer;
 4. Følge med på innsamlet informasjon, som totalt antall besøkende og trafikk;
 5. Spore dine oppføringer, innleveringer, og statusen til kampanjer, lotteri og konkurranser;
 6. Diagonisere eller ordne på tekniske problemer rapportert av våre brukere eller ingeniører som er assosiert med IP-adressen kontrollert av en spesifikt internet-leverandør;
 7. og for å få tilgang til informasjonen din etter du logger inn.

Når vi gir ut informasjonen din

Vi gir ut personlig informasjon og ikke-personlig informasjon til våre datterselskaper med hensikt til å behandle informasjonen på våre vegne. Vi krever at disse partene godkjenner behandlingen av denne type informasjon i samhold med vår personvernerklæring. Vi gjør så godt vi kan med å holde tilbake så mye som mulig av hvor mye de kan bruke av denne informasjonen og vi tar i bruk andre passende konfidensialitets- og sikkerhetstiltak.

Vi kan gi ut personlig informasjon og/eller ikke-personlig informasjon hvis det er lovpålagt, eller om vi tror at det er passende for å følge nødvendige lover (som EUs opphavsrettsdirektiv). Dette gjelder også om vi må svare på en rettsordre, stevning eller ransakelseordre.

Det kan være nødvendig for oss å dele informasjon for å undersøke, forhindre, eller ta tiltak angående mistenkte eller faktiske ulovlige aktiviter, inkludert men ikke begrenset til, svindel, potensielle trusler for offentlig sikkerhet eller en persons fysiske sikkerhet, brudd på våre Vilkår og betingelser, eller annet i henhold til loven.

Vi forbeholder oss også retten til å dele personlig informasjon og/eller ikke-personlig informasjon som vi mener er passende eller nødvendig for å følge våre Vilkår og betingelser, ta forehåndsregler av våre forpliktelser, for å undersøke og beskytte oss selv mot hvilke som helst tredjeparts krav eller påstander, for å støtte enheter styrt av regjeringen, for å beskytte sikkerheten eller integriteten til våre nettsider, produkter og tjenester, og for å ta i bruk eller beskytte rettighetene, eiendelene eller personlig sikkerhet til våre ansatte, våre brukere eller andre.

Dine valgmuligheter

Du kan selvsagt avslå å gi oss din personlige informasjon gjennom vår nettside, men som igjen ikke lar oss levere enkelte tjenester til deg. Du kan oppdatere eller redigere på din personlige profilinformasjon og e-postpreferanser når som helst ved å gå til kontoinnstillingene dine. Vær obs på at media filer lastet opp av våre Brukere til Webnodes nettsider ikke kan bli fjernet og forblir underlagt våre brukervilkår.

Vi tar fornuftige steg for å beskytte ditt personvern og din sikkerhet (som å spørre etter et unikt passord) for å bekrefte identiteten din før vi gir Deg profiltilgang eller før du kan gjøre noen endringer. Du er alltid ansvarlig for å vedlikeholde sikkerheten til Ditt unike passord og kontoinformasjonen din.

Kontrollering av din informasjon

Vi vil aldri leie ut, distribuere eller selge din personlige informasjon til noen tredjeparter med mindre vi har ditt samtykke, eller om loven krever oss å gjøre det. All personlig informasjon vi har om deg er lagret og behandlet under vår informasjons beskyttelse, i henhold til Persondataloven 1998.

Sikkerhet

Vi tar i bruk kommersielt fornuftig fysisk, administrerende, og tekniske sikkerhetstiltak for å beholde integriteten og sikkerheten til din personlige informasjon. Vi kan ikke sørge for eller garantere sikkerheten til informasjonen du gir til oss, og du gjør dette på din egen risiko. Når vi mottar informasjon fra deg, gjør vi så mye vi kan som er kommersielt fornuftig for å beskytte sikkerheten til systemet vårt. Vær obs på at vi ikke kan garantene at informasjonen din ikke blir vist, delt, endret eller ødelagt ved brudd hos en av våre fysiske, tekniske eller administrerende sikkerhetstiltak.

Lenker på siden vår

Nettsiden vår kan inneholde lenker til andre nettsider. Vennligst vær obs på at vi ikke har kontroll over nettsider utenfor domenet fjellgeitaforlag.no. Hvis du deler informasjon til en nettside vi lenker til, er vi ikke ansvarlige for informasjonens beskyttelse eller personvern. Alltid vær obs når du deler informasjonen din til nettsider. Les hele nettsidens beskyttelse- og personvernartikler.

Hvis du har noen spørsmål angående denne Personvernerklæringen, vennligst send en e-postmelding til lise@fjellgeitaforlag.no.eller skriv til: Fjellgeitaforlag v/Lise Viken, Hakset 17, 5915 Hjelmås.

Denne Personvernerklæringen ble sist oppdatert den: 31.08.2018